ouija-board-4553829_1920
Muž mění frekvence mozkových vln, aby mohl kontaktovat duchy

DoVědomí.cz

Muž mění frekvence mozkových vln, aby mohl kontaktovat duchy

Muž mění frekvence mozkových vln, aby mohl kontaktovat duchy

Je možné komunikovat s duchy úpravou frekvence mozkových vln? Známý jasnovidec Mark Anthony ve své nové knize “Frekvence posmrtného života” vysvětluje, jak na to.

Mark Anthony je médium, které komunikuje s duchy již od dětství. Ve své nové knize představuje nejnovější výzkumy v oblasti kvantové fyziky a neurovědy a vysvětluje, jak se každý může naladit na to, co nazývá “posmrtná frekvence”.

“Ze záležitostí víry víme, že duše – to, kým a čím jsme – existuje před tělem, přichází do těla a po smrti těla pokračuje dál. Z neurovědy také víme, že mozek má koherentní elektromagnetické pole. Z fyzikálních zákonů víme, že energie se nevytváří ani neničí, pouze se přenáší z jedné formy do druhé, a proto jsem vyvinul termín ‘elektromagnetická duše’, abych popsal to, co skutečně jsme, tedy čisté vědomí, které je věčnou elektromagnetickou energií,” řekl Anthony.

“Všechno má svou vlastní vibraci, všechno se skládá z molekul, které se skládají z atomů, jež se skládají z elektronů, protonů a neutronů, které se skládají z nejmenší jednotlivé částice – kvanta -, což je elektromagnetická energie. Všechno má různé vibrace, duchové mají mnohem vyšší vibrace, protože nejsou připoutáni k nižší, pomalejší a hustší vibraci, kterou by představovala tělesná entita známá jako naše tělo.”

Jak právě tato elektromagnetická duše usnadňuje komunikaci s těmi, kteří opustili svá těla?

“Představte si náš svět, dimenzi hmotného světa, jako rádio AM, co se týče energie, vibrací a frekvence, a druhou stranu jako rádio FM – to je frekvence posmrtného života. V našem světě jsou AM a FM dva energetické systémy, které koexistují a shodují se, a v komunikaci duchů je to stejné. Máte frekvenci hmotného světa a frekvenci posmrtného života, a přestože jsou oddělené, jsou chvíle, kdy se tyto dvě frekvence překrývají, a když k tomu dojde, dojde ke sladění, to je duchovní komunikace a od té chvíle komunikujeme s posmrtnou frekvencí.”

Anthony vysvětluje, že všichni máme v těle dvě oddělené oblasti, které nám mohou umožnit vstoupit do duchovní komunikace.

“Věřím, že každý je schopen duchovní komunikace, ne nutně být médiem, ale v přijímání zpráv. Proč? Protože všichni máme stejnou základní fyziologii, a jak vysvětluji v knize Frekvence posmrtného života, máme epifýzu a solar plexus, což jsou dvě receptorové oblasti v našem těle, a já velmi podrobně vysvětluji, jak jsou citlivé na elektromagnetickou frekvenci a typy informací, které přijímáte prostřednictvím těchto dvou různých receptorů,” řekl Anthony.

“Každý přijímá kontakt od duchů, jde o to, zda tomu věnujete pozornost, zda jste duchovně, situačně uvědomělí, či nikoli. Proto jsem vyvinul techniku RAFT: pomoci lidem rozpoznat znamení od duchů; přijmout je jako skutečné; procítit je beze strachu; a pak důvěřovat poselství. Mnoho lidí to však neguje, blokuje, a když to dělají, vytvářejí energetické bloky, a existuje mnoho způsobů, jak si lidé vytvářejí energetický blok. Jakmile tento blok odstraníte, uvidíte, že duchovní komunikace bude nejen ovlivňovat váš život, ale může ho skutečně změnit, a to k lepšímu.”

Anthony popisuje zdroj, z něhož duchové přijímají informace, které předávají živým, jako “kolektivní vědomí”.

“Představte si svou duši nebo EMS (elektromagnetickou duši) jako kapku vody, a když zemřete, tato kapka vody se ponoří do věčného moře duší, tomu říkám kolektivní vědomí. Vaše EMS je pak propojena s dalšími dušemi, které jsou propojeny s dalšími dušemi – představte si to jako nekonečný internet – a vy si zachováváte svou identitu a individualitu, ale jste nyní energeticky propojeni,” řekl Anthony.

“To není nějaký přitažený za vlasy koncept, je to založeno na kvantovém provázání, kdy na subatomární úrovni, subatomární částice, i když jsou od sebe vzdáleny miliardu kilometrů, pokud ovlivníte jednu, dojde k okamžité reakci na druhou. Jsme energeticky spjati se svými blízkými v duchu, stejně jako oni s jinými dušemi. To je také důvod, proč když duchové komunikují, mohou přinášet informace, lékařské informace, informace o léčení, nejrůznější informace a údaje, které daleko přesahují rozsah všeho, co jednotlivá osoba znala, když žila v hmotném světě.”

Dokáže věda někdy definitivně prokázat existenci této posmrtné frekvence?

“Technologicky se blížíme k vývoji zařízení, které dokáže naladit posmrtnou frekvenci. Thomas Edison byl prvním významným vědcem a vynálezcem, který věřil, že takové zařízení je možné. Od dob Edisona máme k dispozici nejrůznější typy zařízení pro vyšetřování paranormálních jevů, měřiče K2, EVP, ultrafialové/infračervené skenery, Spirit Box – všechny jsou určeny ke snímání elektromagnetického frekvenčního pásma. Byl jsem v laboratoři doktora Garyho Schwartze na Arizonské univerzitě a ten v současné době vyvíjí technologii známou jako Soul Phone, která bude, a už se tak děje, využívat posmrtné frekvence a komunikovat s nimi.”

“Během našeho života je myslitelné a docela možné, že bude existovat zařízení, kde se budeme moci doslova naladit na posmrtnou frekvenci.”

Do té doby Anthony doufá, že jeho výzkum poslouží jako důkaz, že komunikace s duchy je možná, stačí se jen naladit.

www.gaia.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

Bonusová otázka. Co myslíte? 😊

✨Podle mě je nejtrefnější odpověď: Co chce.✨

Na sezení za mnou občas chodí lidé, kteří

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

✨Duše se vyvíjí na základě voleb.✨

Prožívá výsledky svých voleb a tím se učí, zjišťuje kým je a volby následně

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

Odpověď z mé praxe je ta, že úplně stejně, jako když na začátku nepoznáš “karmického partnera”.

✨Cítíš přitažlivost. Cítíš, že

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

✨Duše jsou jako sněhové vločky ✨

každá zcela unikátní, a přitom z takřka stejného “materiálu”. Poslání Duše není o konkrétní

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

Na to je hned několik odpovědí! 😊

Ve zkratce – cokoli, co Ti přináší pocit spojení s něčím, co Tě

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

To je velmi zajímavá otázka, a odpověď na ni nacházím při každém sezení s vámi.

✨Hlas ega je hlas naší