feathers-4661244_1920
Jak se spojit a komunikovat se svými anděly

DoVědomí.cz

Jak se spojit a komunikovat se svými anděly

Proč chcete komunikovat se svými anděly?

Přemýšlejte o tom: Kdyby někdo, koho znáte, měl křídla a dokázal létat nad každou situací; kdyby viděl vaši minulost i budoucnost a už teď věděl, jaký bude váš další nejlepší krok; nechtěli byste ho požádat o radu?

Mnoho lidí se mě ptá, jak se spojit se svými anděly, jako by to byla složitá věc a klíč k ní jsem měl jen já nebo několik výjimečných lidí. Obvykle mi nevěří, když jim říkám, jak je to snadné. Je to opravdu tak jednoduché, jako když si telefonicky promluvíte se svým nejlepším přítelem. Nicméně je tu jedna věc, kterou musíte udělat, abyste rozhovor zahájili, a to je zvednout telefon a vytočit číslo (nebo ho zvednout, když zvoní). Musíte podniknout akci, která umožní zahájení a rozvinutí konverzace.

Zamyslete se nad tím, jak rozvíjíte jakýkoli nový vztah. Pravděpodobně to bude vyžadovat trochu času, pozornosti a důslednosti. Pravděpodobně byste si vyčlenili nějaký čas ze svého dne, abyste s danou osobou mohli být důsledně. Možná byste si každý den zavolali nebo se párkrát týdně sešli.

Vaši andělé s vámi komunikují už od doby, kdy jste se narodili, a to každý den. Pravděpodobně si jen myslíte, že je to obtížné, protože očekáváte, že komunikace bude probíhat podle vašich představ, a ne tak, jak probíhá ve skutečnosti. Hlasem vašeho anděla může být fyzický zvuk, který slyšíte, nebo obraz ve vaší mysli, nebo jakýkoli počet znamení a symbolů, které pro vás něco znamenají.

Komunikace s vašimi anděly může být opravdu jednoduchá a zabere vám pouhých pět minut denně. Zde je návod, jak postupovat krok za krokem:

1. Dýchejte.

Nadechněte se a pak se nadechněte ještě jednou a pak ještě jednou. Při nádechu si představujte, jak z duší vašich nohou vycházejí silné, husté kořeny, které sestupují až do srdečního centra země a ovíjejí se kolem tohoto srdečního centra, což vám dává úžasný pocit uzemnění, bezpečí a jistoty. Klidně to zkuste!

2. Ustupte ze své vlastní cesty.

Při dýchání si představujte, jak se vaše tělo naplňuje krásnou, klidnou energií, která vás uvolňuje a dodává vám pocit klidu. Nyní přeneste své vědomí nahoru do svého třetího oka (prostor na čele mezi oběma očima) a zahleďte se do této oblasti. Dovolte si cítit se nádherně uvolněně a klidně, a pak se jemně požádejte, abyste sami sobě ustoupili z cesty. Možná to pocítíte jako fyzický pocit, nebo se skutečně uvidíte, jak ustupujete z cesty.

3. Použijte svou představivost.

Vaše představivost je bránou a klíčem do andělských sfér. V tomto prostoru, který se nyní vytvořil, když jste odstoupili z cesty, uvidíte před sebou světlo a uvidíte svého anděla strážného, jak se z tohoto světla vynořuje. Použijte svou představivost, abyste svého anděla viděli do všech detailů. Začněte u jejich nohou a představte si, jaké by měli boty nebo sandály, případně jsou bosí. Jaké mají na sobě oblečení nebo roucho? Mají křídla a jaký mají tvar a velikost? Jakou barvu mají jejich vlasy? Jakou barvu mají jejich oči? Použijte svou představivost a podívejte se na jejich krásný úsměv. Vnímejte lásku, která z tohoto anděla vychází, a dovolte jí, aby vás obklopila jako nádherná deka útěchy a soucitu. Váš anděl je s vámi už od doby, kdy jste se narodili, a bude s vámi kráčet na každém kroku vaší cesty, dokud nenastane čas, abyste tuto planetu opět opustili, až do příště. Váš anděl vás miluje.

4. Požádejte a obdržíte.

V tomto prostoru klidu a míru se svého anděla zeptejte na cokoli, co vás momentálně trápí nebo s čím potřebujete pomoci. Vylijte svému andělovi své srdce a vysvětlete mu celý příběh do všech podrobností. Požádejte o odpověď; o poselství, které vám pomůže posunout se dál a udělat další krok ve vašem životě.

Buďte otevření přijetí odpovědi. Může přijít jako slovo, které uslyšíte ve své mysli, nebo jako útěšná věta. Můžete vidět záblesk barvy, obraz nebo předmět. Možná budete mít pocit, že se vám uleví, že přichází pomoc nebo že se vše vyřeší.

Poděkujte svému andělovi za pomoc a přijměte toto poselství v jakékoli podobě, v jaké k vám přišlo. Otevřete oči, rozhýbejte své tělo a vězte, že jste milováni a nikdy nejste sami. Anděl dnes kráčí vedle vás.

5. Buďte důslední.

Výše uvedené cvičení vám může zabrat pouhých pět minut každý den a to je dostatečný čas na to, abyste tento nový vztah se svými anděly začali navazovat. Poselství a vhledy, které budete dostávat, se časem stanou krásným rozhovorem s těmito bytostmi, které jsou plné moudrosti a lásky a vždy mají na srdci vaše nejlepší zájmy. Dovolte svým andělům, aby se stali vašimi nejlepšími přáteli. Dnes prostě zvedněte telefon!

Autor: Mgr: Aisling Mooneyová
zdroj: www.tut.com

Jedna odpověď

  1. Zdravím a jen ráda potvrzuji vaše řádky ohledně komunikace s anděly.
    Moje komunikace s andílky je podobná. Skrze třetí oko vnímám jejich krásnou barvu. Nejvíce vnímám smaragdově zelenou, a fialovou. Miluji komunikaci s andílky. Také s nimi komunikuji skrze písmo.(automatické). Je to krásná čistá energie, kterou přijímám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

Bonusová otázka. Co myslíte? 😊

✨Podle mě je nejtrefnější odpověď: Co chce.✨

Na sezení za mnou občas chodí lidé, kteří

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

✨Duše se vyvíjí na základě voleb.✨

Prožívá výsledky svých voleb a tím se učí, zjišťuje kým je a volby následně

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

Odpověď z mé praxe je ta, že úplně stejně, jako když na začátku nepoznáš “karmického partnera”.

✨Cítíš přitažlivost. Cítíš, že

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

✨Duše jsou jako sněhové vločky ✨

každá zcela unikátní, a přitom z takřka stejného “materiálu”. Poslání Duše není o konkrétní

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

Na to je hned několik odpovědí! 😊

Ve zkratce – cokoli, co Ti přináší pocit spojení s něčím, co Tě

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

To je velmi zajímavá otázka, a odpověď na ni nacházím při každém sezení s vámi.

✨Hlas ega je hlas naší