JSEM TU PROTOŽE

Speciální nabídka pro Vás

6 měsíců VIP autor + VIP prodejce ZDARMA.

Jsme web sjednocující všechny vědomé duše.

Náš cíl je nabídnout pohodlné vyhledání pomoci na cestě z nevědomí do vědomí.

Získejte nové čtenáře

Členstvím získáte možnost oslovit obsahem nové čtenáře. Vaše články se objeví ve vyhledávání, na úvodní stránce, na naší Facebookové stránce a dalších sociálních sítích.

Oslovte nové klienty

Jako člen získáváte veřejný profil na kterém můžete prezentovat Vaše služby, zveřejňovat články, videa, organizovat semináře a spoustu dalšího. Profil Vám může posloužit jako Vaše online vizitka, Váš malý web.

Prodávejte produkty

Na Vašem profilu můžete přímo prodávat Vaše digitální a fyzické produkty, ebooky, knihy, vstupenky na semináře a další. Založte svůj první eshop za pár kliknutí.

Setkávejte se

Prostřednictvím Vašeho profilu můžete poznávat další průvodce z Vašeho oboru. Můžete organizovat semináře, online školení a setkávat se s Vašimi klienty.

Sami jsme jen kapky vody, společně se stáváme mořem

Vaše články na očích, snadno dohledatelné, kategorizované

Vložte článek, přidejte obrázky, vyberte kategorii a sledujte kolik lidí vidělo Váš článek, sbírejte souznění, diskutujte, sdílejte.
 
Na úvodní stránce se zobrazují nejnovější přidané články, čím častěji budete přidávat články, tím častěji budete vidět na hlavní stránce.

Váš profil + Váš obsah = Váš on-line prostor

Váš profil na webu DoVědomí.cz je vhodný jako dostupná náhrada webových stránek, stejně tak funguje jako skvělý doplněk který přivede návštěvníky na Váš hlavní web.
 
Se založením profilu získáte možnost využít profil jako Vaši on-line vizitku – jednoduše můžete sdílet odkaz na Váš profil.

Prodávejte Vaše produkty, snadno a v klidu

Máte v nabídce e-book? Tištěnou knihu? Pořádáte semináře a chcete prodávat vstupenky online? V eshopu DoVědomí.cz najdou své místo všechny Vaše produkty.
 
Jednoduše přidejte Vaše produkty do eshopu, do správné kategorie, přidejte popis, obrázek, nastavte cenu, způsob dopravy u fyzických produktů a další parametry produkty. 

O zbytek se postaráme, jakmile někdo objedná Váš produkt, přijde Vám email, objednávky můžete sledovat po přihlášení do administrace DoVědomí.cz, v administraci můžete upravovat jednotlivé produkty a máte přehled o Všech objednávkách.

Staňte se mistrem Vašeho oboru

Články kategorizujeme podle oborů, za získaná přečtení, počet článků, počet komentářů a na základě dalších statistik získáte odznak který potvrzuje Vaši aktivitu a Váš přínos pro místní komunitu.
 
Odznaky Vám pomohou získávat nové klienty a zájemce o Vaše služby nebo produkty.

Vyberte si členství které vyhovuje Vašim potřebám

Každý člen má svůj vlastní veřejný profil kde může prezentovat sebe a své služby. 

Víme, že každý má trochu jiné potřeby, proto jsme pro Vás připravily několik Variant členství. Jako autor můžete přidávat neomezené množství příspěvků, které se budou zobrazovat na webu v kategoriích do kterých příspěvek přidáte. 

Pro náročnější autory, kteří mají videoobsah na YouTube nebo PDF dokumenty ke stažení je připravené VIP členství s možností vkládat videa a obsah ke stažení, další výhodou VIP členství je častější zobrazování přidaných článků na úvodní stránce webu. 

Aby se Vám lépe prodávalo, připravily jsme pro Vás sjednocený eshop, do kterého můžete pohodlně vkládat Vaše produkty, fyzické i digitální, prostřednictvím eshopu můžete nabízet i Vaše služby.

 V přehledné administraci najdete všechny detaily k přijatým objednávkám, vloženým produktům, budete mít přístup ke statistikám.

Speciální nabídka pro Vás

6 měsíců VIP autor + VIP prodejce ZDARMA.

VIP autor + VIP prodejce

999,- Kč / měsíc

Autor

499,- Kč / měsíc

VIP autor

799,- Kč / měsíc

Prodejce

499,- Kč / měsíc

VIP prodejce

799,- Kč / měsíc

Ptáte se...

Samozřejmě, na vyzkoušení všech služeb je nyní 6 měsíců zdarma.

Věříme, že vždy najdeme řešení případného problému, který by Vás vedl k důvodu zrušení. Buďte ale bez obav. Není naším stylem na Vás vytvářet nátlak. Jestliže nebudete mít zájem dále s námi spolupracovat, máte samozřejmě možnost členství zrušit.

Primárně k šíření využíváme Facebook, některé příspěvky sdílíme i na Instagramu.

Váš obsah je Váš a my vás nebudeme omezovat v tom, jak s ním máte v plánu nakládat. Pokud již není aktuální, nebo ho z jakéhokoliv důvodu již nechcete prezentovat, jednoduše ho odstraníte.

Ano, v případě, že zrušíte své členství, odstraníme i Váš profil.