person raising both hands
Staňte se průvodcem z nevědomí do vědomí

DoVědomí.cz

Staňte se průvodcem z nevědomí do vědomí

Všimli jste si, že většina průvodců mají podobnou minulost? Znáte to, cítíte volání, vnímáte, že vaše cesta vede jinudy, než je ve vašem okolí běžné. Všímáte si věcí, které lidi obvykle nevidí, vnímáte energie, máte náhledy do budoucnosti, nebo jste silně senzibilní? Zjistili jste, že naše těla obklopují barvy a časem vám došlo, že se nejedná o přelud, ale o auru. A nejvíce překvapující pro vás bylo zjištění, že takto to nemají všichni?

Je možné, že jste se z počátku setkali s nepochopením od svého okolí, stali jste se mimoni… Lidé to prostě nechápou a to co vnímáte považují za nelogické, tudíž nereálné. Možná se chcete v jejich očích jen zviditelnit a být něčím zajímavý. Vy ale víte, že realita je ve skutečnosti jiná.

Věřte, že nejste jediní. Kdybych si měla tipnout, řekla bych, že se s tím setkává minimálně každý druhý průvodce ,né-li víc…

Možná jste z nedůvěry sami k sobě nejdříve přehlíželi své schopnosti. Snažili jste se zapadnout do kolektivu svého okolí a být prostě a jednoduše ,,normální”.

Jenže tohle volání prostě nepřestává. Stále se neúnavně vrací zpět do našich životů jako bumerang! Až do té chvíle, kdy pochopíme…

Najednou zjistíme, že je to prostě naše cesta. Pochopili jste, že naše schopnosti vnímání reality jsou opravdu silně omezené a přijali jste že to tak prostě máte. Jste světlonoši! Vaším posláním je vnášet lidem do života lásku a harmonii. Pomáhat jim s jejich trápeními, nasměrovat je ke zdroji jejich obtíží a svítit jim na cestu vedoucí k jeho odstranění. Je to tak!

A tak jste se rozhodli! Už nadále nebudete ignorovat sami sebe! Někdo je výborný malíř, jiný ovládá celou řadu jazyků, jako svůj vlastní a další se skvěle vyzná například v biologii… Každý jsme nějaký a vy ovládáte zrovna to co je vám vlastní. Vydali jste se následovat své poslání a pomáhat lidem hledat jejich cestu za harmonií. Výborná volba!

Jak ale pokračovat dál?

Založit živnost bývá po tomto rozhodnutí první logický krok. Pokud ale chceme, aby naše schopnosti byli vidět, musíme se nějak prezentovat. Osobní okruh bývá omezený a počet lidí, kteří mají o služby podobného charakteru zájem není také příliš obsáhlý. Z tohoto vyplývá další krok. Prezentovat se v online světě. Vytvořit si vlastní webové stránky, stránky a skupiny na sociálních sítích a začít propagovat. Jenže, zde je kámen úrazu. Webové stránky nejsou viditelné a je jich mnoho. Jak klient najde právě vás? Propagace na sociálních sítích také není tak jednoduchá, jak se v prvním momentě mohlo zdát. Uzavřené skupiny většinou nejsou určené k propagaci a neschvalují příspěvky s odkazem na stránky či webovky.

Je spoustu úžasných průvodců, kteří svou práci chtějí dělat s láskou a v ryzí čistotě. Jejich hlavním cílem je býti nápomocni. A i to, že by si za své služby mohli žádat odměnu si museli nejprve zpracovat. Ale prostě nejsou vidět.

A právě proto jsme vytvořili tento web! Projekt z nevědomí DoVědomí s webovou adresou dovedomi.cz pomáhá všem, kteří chtějí pomáhat.

Vytvořili jsme ho tak, aby byl pohodlný, intuitivní a s rozsáhlými možnostmi, tak aby každý průvodce mohl prezentovat své úžasné schopnosti a byl vidět. Záměrem je spojit všechny vědomé duše, jak ty, kteří hledají, taky ty, kteří umí pomoci. Tvořili jsme s láskou, proto abychom umožnili lásku šířit. Abychom pomohli s prezentací a rozšířením nadaných průvodců a přiblížili k hledajícím i ty, kteří nemají dostatek finančních prostředků a času pro šíření reklamy a tvrdý podnikatelský svět.

Říká se – důvěřuj vesmíru, Bohu. Nenechají tě padnout na dno! A je to pravda. Největší kámen úrazu bývá ve zakryté nedůvěře, proto se nám často přání neplní. Často na nás vesmír vyloženě křičí, ale my nenasloucháme vedení. Strach, že se naše finanční i časové investice propadnou v niveč a strach že se dostaneme do finanční nouze nás žene dál, dělat víc a víc a nenechá nás se zastavit. A v tento moment si nevědomky právě nasazujeme klapky na oči.

Toto je jedno z těchto volání.

A nebojte i my se často dostáváme do podobné situace, kdy nevidíme. Také nás dokáže svázat strach, zda to má smysl, jestli se web bude líbit, jestli bude plnit svou funkci.
Zda opravdu pomůžeme šířit lásku a světlo do tmy. Ale odpověď je vždy stejná. Má to smysl! A my tedy důvěřujeme! Nasloucháme a tvoříme tak jak je nám řečeno!

A i proto předáváme tento vzkaz : Následujte volání! Pokud cítíte, že toto je vaše cesta, jak předat své poslání, přidejte se k průvodcům webu z nevědomí DoVědomí.cz a naplňuje svůj úžasný záměr! Přibližte se k hledajícím duším a předejte jim s láskou své dlouho získávané vědomosti, zkušenosti a pomozte jim na jejich cestě. A my vám pomůžeme, jak jen bude v našich silách aby vaše nabídka byla vidět.

Pojďme společně a s odhodláním svítit na cestu! Protože PROTO JSME TADY!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

Bonusová otázka. Co myslíte? 😊

✨Podle mě je nejtrefnější odpověď: Co chce.✨

Na sezení za mnou občas chodí lidé, kteří

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

✨Duše se vyvíjí na základě voleb.✨

Prožívá výsledky svých voleb a tím se učí, zjišťuje kým je a volby následně

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

Odpověď z mé praxe je ta, že úplně stejně, jako když na začátku nepoznáš “karmického partnera”.

✨Cítíš přitažlivost. Cítíš, že

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

✨Duše jsou jako sněhové vločky ✨

každá zcela unikátní, a přitom z takřka stejného “materiálu”. Poslání Duše není o konkrétní

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

Na to je hned několik odpovědí! 😊

Ve zkratce – cokoli, co Ti přináší pocit spojení s něčím, co Tě

blue and pin abstract painting
12. 4. 2023

To je velmi zajímavá otázka, a odpověď na ni nacházím při každém sezení s vámi.

✨Hlas ega je hlas naší